Kapcsolat

Impextör Kft.

Telefon: +36 1 / 273 3380

Mobil: +36 30 489 63 31 ; +36 30 489 45 58 ; +36 30 849 6299

Fax: +36 1 / 273 3381

Email:

Cím: 1044 Budapest,
(külső) Váci út 40., 16. épület

Térkép >>

Szállítás

A cégünk által forgalmazott termékeket partnereinkkel egyeztetve leszállítjuk, vagy futárszolgálattal, igen gyors átfutással eljuttatjuk a kívánt címre.

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Az Impextör Kft. már 1995 óta foglalkozik a legjelentősebb török bútorszövetgyárak magyarországi képviseletével, illetve egy évvel később megkezdte a török importból származó síkkötőfonalak itthoni forgalmazását.

Termékeink sokszínűsége és gazdag mintaválasztéka, valamint megfizethető ára teszi vonzóvá cégünket, mind meglévő mind új partnereink számára. Kiváló minőségű és mindig megújuló termékeink mintatermünkben illetve üzletkötőinken keresztül megtekinthetőek.

Budapesti raktárunkban népszerű bútorszövetek sorakoznak, amelyek rendelése vágóprogramban is elérhető az érdeklődők számára. Bemutatótermünkben számos kollekció áll rendelkezésre a velünk kapcsolatban álló beszállítóktól, itt szeretnénk kiemelni különleges bársonyainkat a világszerte ismert török EPENGLE gyártól.
Ezekből a szövetekből a klasszikustól a legmodernebbig minden stílus megtalálható. Időtállósága már több színház, mozi illetve számos vendéglátó egység pl. szálloda, étterem, beltéri kivitelezésénél is megmutatkozott. Népszerű jármű üléshuzataikkal mindenki találkozhatott már az európai tömegközlekedés különböző szállító eszközein.

Választékunk bővítése céljából a bútorgyártásban használt kellékeket is forgalmazunk, pl. filcek, kárpitragasztók, paszományok, és egyéb kárpitos kellékek.

A másik fő termékkör, amit cégünk forgalmaz a síkkötő, körkötő illetve szövésre alkalmas ipari fonalak, amelyek alapanyaga lehet:(akril, pamut, regenerált pamut, vagy viszkóz. De igény esetén nem zárjuk ki más természetes alapanyagokból készült fonalak beszerzését sem:(gyapjú, bambusz, len, stb.)
Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, mindegyik rendelkezik (ISO9001) és OEKO-TEX nemzetközi minősítéssel.

Célunk, hogy vásárlóink mindig minden szempontból elégedettek legyenek, és megtalálják nálunk az igényeiknek és az aktuális trendeknek megfelelő termékeket. Valamint hogy tevékenységeink bővítésével minél szélesebb kínálatot teremtsünk a lehető legszínvonalasabb kiszolgálás mellett.

Reméljük, hogy Önt is mihamarabb partnereink között üdvözölhetjük!

e-mail icon Facebook icon